INTRODUCTIE

Met het sterrenbeeld Ram (21-3 t/m 20-4) ben je geboren onder de beschermende vleugels van Aartsengel Gabriel. Hij helpt je onder meer bij het kiezen van een unieke spirituele weg in dit leven, bij het besef dat we medescheppers met God zijn en door het ontwikkelen van onze creatieve vermogens. De eigenschappen van Gabriel komen overeen met jouw eigenschappen: enkele voorbeelden hiervan zijn het ontwikkelen van heldere communicatie, het uiten van je expressie en het ontwikkelen van je hogere creatieve energie.

Ontmoet jouw Aartsengel Gabriel door middel van dit digitale boek waarin je een uitgebreide omschrijving van hem vindt, een gerichte meditatie voor een ontmoeting met hem, inzicht in jouw aardse taken als ‘mens van Gabriel’ en nog veel en veel meer…………….

Voor jou een speciale aanbieding:

Bestel het digitale boek “Ram ontmoet Gabriel” voor maar € 15.55

 

 

HOE TE BESTELLEN:

 Maak € 15.55 over op rekeningnummer NL 02 INGB 06 79 29 18 57 ten name van Nieuwe Spiritualiteit

Vermeld bij Opmerkingen: “RAM ONTMOET GABRIEL” en je email adres

Alvast bedankt voor je bestelling. Het digitale boek wordt per mail naar je toegestuurd zodra je betaling op onze rekening is bijgeschreven. Vergeet je email adres niet te vermelden, anders kunnen we je het digitale boek niet toesturen.

 

Wil je liever contact met ons bij het bestellen: mail dan naar    

 

nieuwespiritualiteit@outlook.com

    

en wij helpen je bij de bestelprocedure.